Huisdokter

Wil je doorgedreven renoveren? de Huisdokter van Dubolimburg geeft bouwadvies op maat en aan huis, en bekijkt welke winst je kan maken, zowel op financieel vlak als wat leef- en wooncomfort betreft. 

Hoe werkt een Huisdokterbezoek?

Stel: je wil je huis grondig renoveren (bvb je dak en muren isoleren, nieuwe ramen zetten, je verwarming vernieuwen enzovoort) om zowel je comfort te verbeteren als je energierekening naar beneden te halen. 

Dan reserveer je een bezoek van de Huisdokter. Deze bouwspecialist van Dubolimburg komt gratis bij jou aan huis en overloopt samen met jou de te renoveren woning. Je krijgt objectief advies op maat over de ingrepen die je kan doen, over de volgorde, de materialen die je kan gebruiken, informatie over subsidies, premies en de Duwolim(plus)lening. 

RENOVATIERAPPORT

Vraag na afloop van een Huisdokterbezoek je Renovatierapport. In dit document vind je jouw persoonlijke advies van de Huisdokter met daarin alle mogelijke maatregelen, de volgorde van uitvoeren en praktische tips & tricks. Je krijgt ook (achtergrond)informatie over de uit te voeren werken. Het Renovatierapport helpt je om de juiste offertes aan te vragen en om goed geïnformeerd aan de gesprekken met architecten en aannemers te beginnen. Een mùst als je je woning grondig gaat renoveren.

Een Renovatierapport kost 25 euro als jouw gemeente partner is van Dubolimburg. Inwoners van gemeenten die geen partner zijn, betalen 75 euro. 

Klik HIER om een AFSPRAAK TE MAKEN.

Lees HIER wat andere mensen van hun advies vinden.

Lees HIER een artikel over een huisbezoek in GENK.

Bekijk onze infosessies

Reserveer NU
een afspraak

Klik hier

011/39 75 75

Centrum-Zuid 1111 (GreenVille)
3530 Houthalen-Helchteren